Opvallende verzoening voor Jacques Vermeire

ByLisa Paulussen

22 september 2024
Foto: VRT

De korte samenwerking tussen Jacques Vermeire en VRT-sportanker Ruben Van Gucht eindigde enkele jaren geleden behoorlijk grimmig. Met Ruben die in de rechtbank meer centen vroeg voor z’n bijdrages aan hun gezamenlijke show.

Maar intussen kunnen beide heren weer door één deur. Dat bevestigt Jacques aan Dag Allemaal: “Ik zat samen met Ruben in het VRT 1-programma ‘Ik Vraag Het Aan’. We hebben daar gepraat, zonder het over het verleden te hebben. En hij heeft me onlangs ook gevraagd voor ‘De Weekwatchers’ op Radio2, daar heb ik ook geen probleem mee”, zegt Jacques.

“Ons conflict was bijzonder pijnlijk, maar we moeten vooruit. In ‘Eenmaal, Andermaal’ op VTM gaan ze mij trouwens ook samen met Ruben tegenover Axel Daeseleire zetten. Dat gaat scóren, denk ik dan”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.