Ian Thomas: “Ik ga altijd op zoek naar topkwaliteit”

ByLisa Paulussen

21 september 2024
Ian ThomasFoto: DPG MediaIan Thomas

Ian Thomas heeft al verschillende levensstijlen uitgeprobeerd en is zelfs ooit een tijdje veganist geweest. Maar tegenwoordig gaat hij toch weer door het leven als omnivoor.

“Ik geloof wel in de problemen rond de massaconsumptie van vlees. De antibiotica die de dieren krijgen toegediend, de stress en angst die ze ondergaan, dat krijg je mee als je hun vlees eet, denk ik. Daarom ga ik altijd op zoek naar vlees van topkwaliteit”, zegt hij in Dag Allemaal.

Maar Ian wil zijn visie of zijn manier van leven aan niemand opdringen. Iedereen moet vooral doen waar hij of zij zich goed bij voelt.

“Ik ben gestopt met het opdringen van mijn visie aan anderen. Daar heb ik me tijdens mijn vegan periode meermaals aan bezondigd. Hoe ouder ik word, hoe meer ik besef dat ik niets weet en nog heel veel te leren heb. We hebben allemaal ons groeiproces en onze jeugdzondes, zolang we maar blijven evolueren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.