Vrouw van Ivo Pauwels: “De gedachte maakt me ziek”

ByLisa Paulussen

13 september 2024 ,
Foto: VTM

Een jaar na de dood van haar man Ivo Pauwels woont Diana More nog steeds in het huis waar ze samen hebben gewoond. Maar binnenkort verhuist ze naar een appartementje en laat ze de vele herinneringen aan hun huis samen achter.

“Ons huis kopen, dat kan ik in m’n eentje financieel niet dragen. En ’n lening krijg je op mijn leeftijd niet meer bij de bank. M’n appartement heeft maar één slaapkamer, ik zal dus wel spullen móeten wegdoen”, zucht ze in Dag Allemaal.

Het doet pijn om zoveel dingen weg te doen. Maar gelukkig heeft ze ook een oplossing gevonden voor bepaalde zaken.

“Al die kleren…. Ik ben nu wel overeengekomen met een theater dat zij zijn showkledij gaan bijhouden, met de belofte dat ik er altijd terug om mag gaan. Met de rest zal ik naar de Kringwinkel moeten, zeker? Brrr, de gedachte alleen al maakt me ziek.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.