Sven de Leijer: “Ik doe mijn uiterste best”

ByLisa Paulussen

19 september 2024
Foto: VRT

Zo’n anderhalf jaar geleden werd Leo de Leijer geboren. Leo is de zoon van presentator Sven de Leijer. Dankzij de kleine jongen hebben Sven en zijn vrouw een andere kijk op het leven gekregen.

“Dankzij Leo is er nog meer diepgang in ons leven. Dat ventje is een zeer grote verrijking voor onze relatie. Sinds hij kan stappen, ontdekt hij volop de wereld. Hij wandelt altijd enthousiast rond”, zegt Sven in Primo.

Sven probeert een aanwezige papa te zijn voor Leo en kan genieten van elke minuut dat hij bij zijn zoon kan zijn.

“Ik doe mijn uiterste best om dat kereltje zo goed mogelijk te begeleiden op zijn levenspad. Het is een geweldig zoekproces, maar ik wil hem toch enkele waarden meegeven zoals eerlijkheid. Ik hoop dat hij een luisterend oor mag vinden bij ons als ouders en dat hij mag uitgroeien tot een lieve gast. Dat is mijn grootste hoop en daartoe wil ik zelf het goeie voorbeeld geven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.