Niels Destadsbader: “Het kan zich tegen jou keren”

Foto: Peter De Smedt

Tijdens de zomer werken Niels Destadsbader en Siska Schoeters heel vaak samen voor Zomerhit. Ze werken dan ook nauw samen. En dan kan het wel eens gebeuren dat er zich al eens een ergernis de kop op steekt.

“Ik denk dat Niels zich weleens ergert aan het feit dat ik heel emotioneel ben en soms te veel drama verkoop terwijl dat eigenlijk niet nodig is. Ik moet wat vaker denken: laat het los, het is allemaal niet zo erg”, zegt Siska in Story.

Maar Niels ziet het ook een beetje anders. De dingen waar je je aan stoort bij mensen die je graag ziet, zijn ook de dingen die je uiteindelijk het meest apprecieert.

“Siska is iemand die nooit nadenkt als ze iets zegt. Dat heeft te maken met een soort eerlijkheid, waardoor je altijd weet wat je aan haar hebt. Maar in bepaalde omstandigheden kan zich dat soms tegen jou keren, en daar heb ik me al een paar keer aan gestoord.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.