Lesley-Ann Poppe: “We werden helemaal scheef bekeken”

ByLisa Paulussen

1 september 2024
Foto: Joel Hoylaerts / Photo News)

Lesley-Ann Poppe gaat regelmatig op vakantie. Ze heeft al veel mooie reizen meegemaakt, maar er is ook wel al eens iets tegengevallen. Zo heeft ze ooit een safari geboekt in Egypte.

“Ik wilde dolgraag op kamelen rijden en met quads door de woestijn. Toen de organisator de trip kwam aanprijzen aan het zwembad, leek het een koopje. Maar je raadt het al: er zat een addertje onder het gras. Ter plaatse bleek dat we een Arafat-sjaal en een stofbril moesten kopen om ons te beschermen tegen het zand”, begint ze haar verhaal in Tv Familie.

Voor het brilletje moesten ze zo’n tien euro betalen, net zoals de sjaals. Nog voor ze goed en wel vertrokken waren, waren ze al 100 euro armer. En dat was nog niet het ergste.

“Bij een stop bij een bedoeïenenstam werden we haast verplicht frisdrank te kopen die voor onze neus werd gezet. Vervolgens begon iemand foto’s van ons te nemen, en we moesten die met de glimlach betalen. Na minder dan twee uur was er bijna 200 euro uit onze zakken geschud. We konden niet meer deelnemen aan de rest van de activiteiten en werden scheef bekeken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.