Saartje Vandendriessche: “Dat is nu eenmaal eigen aan het vak”

Foto: Peter De Smedt

Saartje Vandendriessche had op Proximus Pickx+ haar eigen talkshow. Die deed het 5 seizoenen lang heel goed en ook de herhalingen blijven scoren. Maar komt er ook een vervolg?

“We hebben gebrainstormd, en er is beslist om toch iets volledig anders te gaan doen. Wellicht ga ik met mensen babbelen over hun passies in the field en dus mee in de activiteit zitten. Dat idee is in volle ontwikkeling en ik ben bij dat hele creatieve proces betrokken”, zegt ze in Story.

Een nieuw concept en een nieuw idee, dat wordt niet altijd door iedereen even enthousiast onthaald. Dus het valt nog af te wachten of het idee zal aanslaan en het scherm zal halen.

“Dat is nu eenmaal eigen aan het vak. Sometimes you win, sometimes you lose. In dat laatste geval moet je snel de bladzijde kunnen omslaan en je focussen op andere ideeën. Het hangt van zovele factoren af: de tijdsgeest, de mensen met wie je werkt, het profiel van de zender… Ik heb het zo veel gedaan en ik heb zovele programma’s voorgesteld!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.