Gers Pardoel: “Op drukke momenten gaat dat niet”

ByLisa Paulussen

31 augustus 2024
Foto: Peter De Smedt

Als Nederlander een vakantiejob mogen doen in de Efteling, het is een droom van velen, het werd werkelijkheid voor Gers Pardoel. Hij bracht zijn jeugd door in Kaatsheuvel en zijn vader werkte er zelf ook.

“Mijn vader was bevriend met de toenmalige directeur van de Efteling en die vroeg of hij hoofdaankoper van het pretpark wilde worden. Al het speelgoed en de snacks die in de Efteling te koop waren, werden aangekocht door mijn vader… en wij mochten dat eerst thuis uitproberen”, blikt Gers terug op een mooie tijd in Story.

Uiteindelijk ging Gers er zelf werken en stond hij er drie jaar lang aan de wildwaterbaan Piraña.

“Mijn taak was om de bezoekers zo snel als mogelijk in de ronde bootjes te krijgen en er op toe te zien dat alle zitjes zo veel mogelijk gevuld waren. Je kunt er met acht in, maar verliefde stelletjes willen er natuurlijk het liefst enkel met hun tweetjes in. Op heel drukke momenten ging dat uiteraard niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.