Nieuwe regels bij De Planckaerts

ByLisa Paulussen

25 augustus 2024
Foto: VRT

Het nieuwe schooljaar komt eraan, ten huize Stephanie Planckaert is het tijd voor nieuwe regels wat de school betreft.

Zo is het vanaf nu verboden om je te overslapen waardoor je eigenlijk nog naar school moet vertrekken terwijl de schoolbel al rinkelt. Een vaak voorkomend gebeuren ten huize Stephanie Planckaert zo blijkt.

Wat in het gezin ook wel eens voorkomt is dat iemand z’n brooddoos vergeet en dus moeten mama of papa nadien de brooddoos van Elara op school gaan afgeven.

En tot slot moeten de juiste spullen door de juiste persoon meegenomen worden. Daarvoor heeft Stephanie een oplossing gevonden: alle spullen personaliseren zodat niets nog in de verkeerde schooltas kan belanden.

Goede regels? Absoluut. Gaat de invoering van deze regels van een leien dakje lopen? Zeker wel, toch zolang het nog vakantie is. In september start de grote uitdaging….

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik, Lisa Paulussen, de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.