Katja Retsin: “Dat is echt noodzakelijk”

ByLisa Paulussen

3 september 2024
Foto: Peter De Smedt

Als je al 24 jaar lang een relatie hebt, dan is het niet altijd even makkelijk om elkaar te blijven inspireren en te blijven verrassen. Maar voor Katja Retsin en Jan Schepens is het allemaal een kwestie van organisatie.

“We hebben drie kinderen met talloze hobby’s, allebei een drukke agenda, en momenteel ben ik vaak ’s avonds de deur uit. Maar toen Jan meespeelde in de musicals ’40-45′ of ‘Red Star Line’ was hij net veel weg. Soms is het moeilijk om elkaar one on one te zien. Maar dan is het een kwestie van de agenda’s samen te leggen en een restaurantbezoek of een dagje wellness in te plannen”, legt Retsin uit in Primo.

Ook wanneer ze er een weekendje tussenuit willen met z’n twee, dan bespreken ze dat gewoon met de kinderen.

“Het is een noodzaak om qualitytime in te plannen. Anders gebeurt het niet. Het leven vliegt zo snel voorbij dat we bewust tijd voor elkaar moeten vrijmaken. Jan en ik hebben het echt nodig om regelmatig samen te zijn en onze band te versterken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.