Lesley-Ann Poppe: Ik dacht dat mijn laatste uur had geslagen”

ByLisa Paulussen

25 augustus 2024
Foto: Shwobizzsite.be

Wie Lesley-Ann Poppe een beetje volgt, ziet dat de knappe blondine wel houdt van een reisje af e toe. Liefst naar zonnige oorden waar ze ook nog eens kan zorgen voor een bruin kleurtje. Maar wat als ze moet kiezen tussen het strand of het zwembad?

“Geef mij maar de zee. Aan een zwembad ligt iedereen in een cirkel elkaar te begluren. Aan de kust heb je tenminste een weids uitzicht. Ik zwem overigens alleen maar in zee en nooit in een zwembad”, zegt ze in Tv Familie.

Dat zwemmen in de zee is natuurlijk niet altijd zonder risico’s. Zo stond ze ooit oog in oog met een haai toen ze ging zwemmen in de Stille Oceaan.

“Ik dacht dat mijn laatste uur geslagen had. Plots zwom er een grote haai recht op me af. Hij stopte vlak voor mij, maar bleef me indringend aankijken. Ik dacht dat ik ging sterven. Gelukkig draaide de haai ineens om en koos hij de andere kant, richting een Japans koppel. En wat deed die man? Hij duwde zijn vrouw voor zich uit om zichzelf te beschermen. We zijn er alle drie met de schrik vanaf gekomen, maar die man kon het achteraf wel uitleggen. Ik ben doorgaans geen broekschijter. Zo heb ik al geposeerd met een slang en ook al aan kooiduiken met witte haaien gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.