Caroline Maes: “Ik zag meteen het verschil”

ByLisa Paulussen

23 augustus 2024
Foto: VTM

Als jobstudent had Caroline Maes het naar haar zin in de parfumerie waar ze mocht werken. En wanneer haar collega’s wegdoken voor moeilijke klanten, bleef Caroline gewoon vrolijk staan. Al is er toch één voorval dat ze niet zo snel zal vergeten.

“Die vrouw vond mijn lippenstift heel mooi, maar die was natuurlijk van een goedkoop merk. Ik kon me geen Dior of Clarins veroorloven. Alleen stond ze net aan de dure lippenstiften in de winkel. Mijn bazin was haar aan het helpen en deed al stiekem een teken naar Dior. Dus ik heb toen snel een dure lippenstift gezocht die qua kleur op de mijne leek”, vertelt Caroline in Story.

En dat opende voor Caroline nog meer deuren. Want ze kreeg een wel heel bijzondere opdracht van haar bazin.

“Achteraf zei mijn bazin: ‘Vanaf nu kom je een half uur vroeger en schmink je je aan de testers.’ Ik vond dat niet erg, ik zag trouwens meteen het verschil. Mijn oogschaduw bleef langer op en mijn lippen droogden niet meer uit. Stiekem spoot ik ook wat van die zwoele parfumgeur van Dolce & Gabbana op mij, wat eigenlijk niet mocht. Je mag niet geparfumeerd rondlopen in een parfumwinkel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.