Pauline Slangen: “Ik ga me daarom niet anders voordoen”

ByLisa Paulussen

26 augustus 2024
Foto: Showbizznieuws247

In Vlaanderen is Pauline Slangen niet alleen bekend als zangeres, maar toch ook een beetje als fuifbeest en losbol. Maar dat vindt Pauline meer dan prima.

“Ik heb dat altijd gehad, ik ga me niet anders voordoen omdat ik nu in de media kom. Ik kan geen rolletje spelen, het is te nemen of te laten. Maar ik denk wel dat de mensen mij omarmen, ik voel nooit slechte vibes”, zegt Pauline in Dag Allemaal.

Toch is de zangeres ook heel plichtbewust. Ze zal er altijd voor zorgen dat haar feestdrang haar muziekcarrière niet in de war stuurt.

“Ja, ik ben een speelvogel, maar als het op werk aankomt, ben ik serieus. Ik ben een perfectioniste. Ik ga graag uit, maar als ik de volgende dag een optreden heb, blijf ik thuis.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.