Carry Goossens: “We kunnen dat niet over ons hart krijgen”

ByLisa Paulussen

24 augustus 2024
Foto: VTM

Hoewel Carry Goossens het nog graag zou willen, is paardrijden niet meer aan hem besteed. Je krijgt er veel last van in je rug en dat wil hij liever vermijden. Maar ook de hond is een reden om niet meer te gaan paardrijden.

“We zouden het niet over ons hart kunnen krijgen om bijvoorbeeld een hond heel de dag alleen te laten of op te sluiten in de garage, wat sinds covid – helaas – veel gebeurt. Zoveel gezinnen die een hond in huis namen en niet nadachten over de gevolgen… Een dier is geen speelgoed of accessoire. Vreselijk hoe brutaal mensen kunnen zijn met dieren. Van dieren en kinderen blijf je af”, klinkt het in Dag Allemaal.

Voor Carry maken dieren een echte thuis van je huis. Er moeten dieren in huis rondlopen of de acteur en zijn vrouw voelen een ongelooflijke leegte.

“Helaas hoort het erbij dat je ze ooit moet afgeven. Kijk, we wéten dat we vroeg of laat allemaal sterven. Door onze dieren te hebben zien komen en gaan, accepteer ik beter dat het op een bepaald punt gewoon ‘op’ kan zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.