Leez reageert op alle kritiek

ByLisa Paulussen

20 augustus 2024 ,
Foto: Showbizznieuws247

Als je bekend bent, dan ontsnap je niet aan kritiek en commentaar op sociale media. Ook Lisa Van Rossem, alias Leez ontkomt er jammer genoeg niet aan.

Gelukkig voelt Leez zich sterk genoeg en reageert ze niet op de kritiek die ze af en toe leest. Al valt het ook allemaal behoorlijk goed mee.

“Ze zeggen soms dat ik een namaak-Natalia ben, dat het irritant is dat ik zoveel praat en dat ik niet zing maar schreeuw. Maar ze hebben me nog niet met de grond gelijkgemaakt. Er zijn nog altijd meer positieve dan negatieve reacties”, glimlacht ze in Story.

En Lisa kan niet anders dan sommige mensen ook gewoon gelijk te geven wanneer ze iets schrijven. Soms is het niet altijd gelogen.

“’Amai, ze heeft precies de broek van haar broer aan.’ Die broek was inderdaad niet zo elegant. Weet je, ik kan niet bij iedereen in de smaak vallen. Ik moet gewoon content zijn met wat ik zelf doe.’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.