Davina Simons; “Ik heb mijn wagen aan hem te danken”

ByLisa Paulussen

13 augustus 2024
Foto: VTM

Davina Simons is niet alleen advocate, ze is ook een hele grote fan van Natalia. Haar favoriete nummer is ‘Risin’. Dat is haar ultieme strijdlied.

“Je moet het maar eens opzoeken en naar de tekst luisteren: het gaat over doorzetten en geloven in jezelf, ook al zegt iedereen dat je het niet kunt. ‘Like the sun, I’ll be risin’!’ Telkens als ik iets moeilijks of uitdagends moet doen, of als ik een grote zaak moet pleiten, luister ik naar ‘Risin”: dat geeft me dat extra beetje power. Dan zit ik dus echt keihard mee te zingen in mijn auto, hè”, lacht Davina in Humo.

De advocate moet toegeven dat ze absoluut niet kan zingen. Een carrière als zangeres had ze misschien nog wel zien zitten. Ze houdt het bij zingen in de auto.

“Ik heb mijn auto te danken aan Walter Damen. Ik had een auto nodig, maar ik ken niks van auto’s en hij alles. Op een dag belde hij mij: ‘Ik heb de perfecte auto voor je gevonden!’ ‘Vertel?’ ‘Wel, hij is roze.’ ‘Oké, ik neem ‘m!’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.