Regi: “Ik concentreer me liever daarop”

ByLisa Paulussen

9 augustus 2024
Foto: Noortje Palmers

Het worden spannende tijden voor Regi Penxten. Hij wordt dit jaar opnieuw papa en er staan weer heel wat concerten in het Sportpaleis gepland. En daarvoor is er nog de uitreiking van Zomerhit en nog heel wat optredens op de festivals in Vlaanderen.

Tijdens verschillende concerten in de zomermaanden treedt Regi niet alleen op, maar heeft hij ook nog Pauline, Maxine, Arno, Melanie en natuurlijk Linda Mertens mee

“Het is toch een mooie extra dat Linda er weer bij is om de Milk Inc.-hits te zingen”, klinkt het bij Regi in Dag Allemaal.

De fans hopen natuurlijk allemaal dat er ook een nieuwe single komt van Milk Inc, al probeert Regi er geen druk achter te zetten.

“We zijn wat dingen aan het uit proberen in de studio. Als we nieuw materiaal uitbrengen, wil ik dat het goed is. Ik concentreer me liever op de shows in het Sportpaleis.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.