Joren Dumont (Blind Getrouwd): “Dat zou daar zeker bij helpen”

ByLisa Paulussen

8 augustus 2024
Foto: VTM

Het was schrikken voor Joren Dumont (‘Blind Getrouwd’) toen hij te horen kreeg dat hij RLS had. RLS is het restless legs syndrome, het rusteloze benensyndroom. Hij heeft een constant trillend gevoel in zijn benen.

“Er zijn zaken die de symptomen triggeren, zoals stress bijvoorbeeld. Dat is soms onvermijdelijk in mijn job als salesmanager van een bier- en wijnbedrijf. En ja, alcohol is ook een trigger. Dat maakt het er niet makkelijker op, ik hoef er geen tekeningetje bij te maken. Mijn motto blijft ‘carpe diem’, met of zonder trillende benen”, glimlacht hij in Dag Allemaal.

Joren vindt zijn gezondheid erg belangrijker en heeft de boodschap nu wel begrepen. Hij moet het rustiger aan gaan doen in zijn leven.

“En daar zou een stabiele relatie met een lief vrouwtje ook bij helpen, snap je? Maar die primeur kan ik je helaas nog niet geven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.