Eline De Munck: “Dat pakt niet bij mij”

ByLisa Paulussen

4 augustus 2024
Foto: VTM

Als we sommige mensen horen praten, dan is het bijna een schande dat we tegenwoordig nog kinderen op de wereld zetten. En dat kan Eline De Munck maar moeilijk begrijpen.

“Goh, en wat als de wereld vergaat maar dat míjn kind misschien de oplossing heeft om de wereld te redden? Als mijn kind niet geboren zou worden, dan zou de wereld niet gered worden. Zo kan je ook redeneren, toch?”, zegt ze in Primo.

Een belangrijke boodschap die Eline haar dochter Colette zal meegeven is dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk.

“De belangrijkste boodschap is dat je verantwoordelijk bent voor de keuzes die je in je leven maakt, denk ik. Als je ballet wil doen, en jouw ouders betalen je lidgeld en kopen daarvoor alle nodige spullen, dan zeg je niet na vijf lessen: ‘Ik stop ermee!’ Dat pakt niet bij mij. Enkel als je je verantwoordelijkheid neemt, leer je discipline aan. En zo leer je ook goede keuzes maken. Van mij mag alles, maar je moet zelf verantwoordelijk zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.