Birgit Van Mol: “Het kon toen gewoon niet anders”

Foto: VTM

Al dient het daar niet voor

Birgit Van Mol  kijkt ieder jaar heel erg uit naar de vakantie die ze gepland hebben. Ook al boeken ze nooit ruim op voorhand, een vakantie is een must voor Birgit en haar gezin.

Als Birgit op vakantie gaat, dan vindt ze één ding wel ontzettend belangrijk en dat is dat niets moet.

“Ik heb al op vakantie gewerkt. Omdat het niet anders kon. Alle dagen mails checken en beantwoorden, de trailers van een nieuw programma rondsturen en promotie maken of interviews geven en nalezen. Mijn vakantiegenoten vonden dat niet fijn. En toppunt van al: toen ik het zwembad in stapte, kwam ik nog iemand tegen van ons bedrijf ook”, lacht Birgit in Primo.

Een reis waar Van Mol met goeie herinneringen aan terugdenkt is de reis naar Mauritius. Ze gingen net op reis op het moment dat haar man jarig was.

“Ineens stond er aan tafel, bij het diner, een orkest naast ons ‘Happy Birthday’ te spelen. Uiteindelijk verbroederden we met die muzikanten, het klikte echt heel goed, en ze nodigden ons uit om met hen op tournee te gaan op het eiland. Ze toerden met hun band en namen ook nieuwe songs op in de studio van een plaatselijke vedette.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen