Hugo Sigal: “Het was soms beeld zonder klank”

Foto: VTM

Ze hebben leren praten met elkaar

Toen Nicole Josy en Hugo Sigal voor het eerst intiem waren, was dat voor Nicole de allereerste keer. Hugo daarentegen had wel al wat ervaring. Hij had zijn eerste keer toen hij 18 was.

“Tegenwoordig ben je dan een laatbloeier, maar ik heb daar geen spijt van. De enige plek waar ik als tienerjongen weleens meisjes zag, was op de Chiro maar ik ging dik tegen mijn goesting. En we gingen toch altijd apart op kamp. In die tijd moest je alles zelf uitzoeken. Ik pikte vooral verhalen op achter de coulissen van het theater of via vrienden”, zegt Hugo in Story.

Voor Hugo was het liefde op het eerste gezicht, Nicole werd streng afgeschermd door haar ouders, maar ondanks de ietwat moeilijkere start, werd het toch een prachtig huwelijk.

“Nicole en ik konden enorm goed met elkaar praten. Over alles wat er op onze lever lag. Elke woordenwisseling werd bijgelegd voor het slapengaan, zodat we de dag met een propere lei konden beginnen. We hebben dat moeten leren, want de eerste drie jaar was het vaak beeld zonder klank. Zoals bij veel koppels.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen