Dochter van Danny Fabry: “De problemen zijn al langer aan de gang”

Foto: Peter De Smedt

Dat het nooit meer goed komt tussen Danny Fabry en zijn zoon Danny Fabry Junior, dat is nog maar eens pijnlijk duidelijk geworden.

Danny Junior beweert dat zijn vader niet naar hem heeft omgekeken sinds zijn beroerte, terwijl Danny beweert dat hij net wel contact heeft gezocht.

Ook hier is het opnieuw een spelletjes van welles en nietes, en lijkt het moeilijk om de waarheid te achterhalen. Dochter Lauren kan er in elk geval niet mee lachen. Zij beweert dat Danny Junior, haar halfbroer, heel veel aan haar vader te danken heeft.

Zo heeft haar vader alle boetes en schulden van zijn zoon betaald en heeft hij zijn horecazaak aan zijn zoon aangeboden. Een aanbod dat hij heeft afgeslagen. Volgens Lauren omdat hij niet wilde werken.

“Maar hij heeft wel nog op eigen kracht een café geopend. Maar dat is helaas failliet. Voor de tweede keer al. De eerste keer was in 2021, vervolgens is hij opnieuw begonnen onder een andere naam, maar nu is het dus opnieuw misgelopen. Zogezegd vanwege zijn beroerte. Maar eerlijk: ik vind het heel gemakkelijk om dat te zeggen. De problemen met zijn café zijn duidelijk al veel langer aan de gang”, klinkt het in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.