Pommeline Tillière: “Ik ben nu veel gelukkiger”

Foto: VIJF

Programma’s als ‘Temptation Island’ of gewoon alle social media zijn zo gevaarlijk voor meisjes die er graag goed willen uitzien. Ze zien perfecte lichamen op tv of op social media en willen eruit zien net als hen.

Dat zet veel jongeren aan tot plastische chirurgie, terwijl dat net helemaal niet nodig is. Zelf is Pommeline Tillière niet meer zo vatbaar als vroeger aan al die ideaalbeelden.

“Je continu vergelijken met anderen is zo vermoeiend. Zodra je daarmee stopt en beseft dat iedereen mooi is op zijn, haar of hun manier, is het leven een pak makkelijker. Dat is echt mijn allergrootste self-lovetip”, zegt ze in Flair.

Tillière kan nu zeggen dat ze zichzelf voor de volle 100% graag ziet. Ook al weegt ze nu tien kilo meer dan tijdens ‘Temptation Island’.

“Ik ben veel gelukkiger nu. Als ik terugkijk naar foto’s van toen vind ik mezelf veel te mager. Ik krijg soms commentaar dat ik op m’n lijn moet letten, maar ik zeg altijd: een dikke lijn is ook een lijn”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.