Bart Kaëll: “Ik probeer daar niet aan te denken”

Foto: Wim Dezutter

Als je een kindje krijgt als koppel, dan heb je een zekerheid dat er iemand is voor je die voor je kan zorgen als je zelf ouder wordt. Wat je zelf ook opbouwt kan je ook doorgeven aan je kinderen.

“Bart en ik hebben al afgesproken dat we een stichting gaan oprichten die onze artistieke nalatenschap gaat beheren. We willen vermijden dat iemand later onze persoonlijke spullen of professionele documenten verkoopt om er geld uit te slaan”, zegt Luc in Story.

De twee mannen zijn op een leeftijd gekomen waarop de dood soms al eens wat dichterbij komt. Maar daar proberen ze niet bij stil te staan.

“Eigenlijk probeer ik daar zo weinig mogelijk aan te denken, want ik vind het heel moeilijk om mij een leven zonder Luc voor te stellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.