Koen Wauters: “Het is een soort overcompensatie daarvoor”

Foto: VRT

De beginjaren van Clouseau zijn niet meteen de jaren waar Clouseau graag aan terugdenkt. Hij vond zichzelf toen verschrikkelijk arrogant en dat is not done voor een artiest die pas zijn eerste stapjes in de muziekwereld zet.

Ondertussen heeft Koen al veel meer ervaring op de teller staan en geeft hij jonge artiesten advies. Zo is hij een voorstander van het feit dat je als artiest mag twijfelen en het ook moet durven.

“Dat is misschien een soort overcompensatie voor die periode. Als ik in een milde bui ben, kan ik wel denken: je was toen nog heel jong, Koen, en je kon met niemand praten die exact hetzelfde had meegemaakt. Het is niet onlogisch dat je niet vanaf dag één wist hoe je je daartegenover moest verhouden. Ik ben gelukkig in een heel simpel, bloednuchter gezin opgegroeid. Dat heeft mij destijds gered, denk ik. Wie weet hoe fel was ik anders ontspoord”, lacht Koen in De Morgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.