Marina Wally in shock: “VRT nam geen contact op!”

ByLisa Paulussen

23 september 2023
Foto: Showbizznieuws247

Het lijkt erop dat de VRT een gevoelige snaar heeft geraakt bij Marina Wally, dochter van de overleden iconische zanger Eddy Wally. 

Terwijl de nieuwe talkshow ‘Amai Zeg Wauw!’ – vernoemd naar een van Eddy Wally’s meest herkenbare uitdrukkingen – binnenkort op het scherm komt, beweert Marina dat niemand van de zender haar heeft benaderd over de titelkeuze. “Ik heb het toevallig moeten vernemen. Eerlijk gezegd, ik schrok een beetje,” deelde Marina in Dag Allemaal. Hoewel ze het een mooi eerbetoon aan haar vader vindt, had een simpel telefoontje vanuit de VRT zeker op zijn plaats geweest. 

Haar boodschap is duidelijk: respect gaat verder dan een titel; het zit in echte communicatie en begrip voor de betrokken families.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.