Christoff: “Ik mag daar niet aandenken dat dat gebeurt”

ByXandra De Paepe

28 december 2022
Foto: VTM

Zij is het allerbelangrijkste in zijn leven

Lisa-Marie, het dochtertje van zangeres Lindsay heeft het toch maar getroffen met een peter als Christoff. Hij gaat voor de kleine meid door het vuur en heeft heel wat over voor zijn oogappel.

Christoff is dol op de kleine meid en dat uit zich soms in overbezorgdheid en heel beschermend willen zijn. Dat geeft hij toe in Primo.

“Ik heb vaak nachtmerries. Lisa-marie en ik staan op een balkon en ineens valt ze eraf. Of dat ik met haar in een grote massa loop en dat ineens iemand haar meeneemt. Zulke dingen. Ik denk dat dat een soort angst is die in mijn onderbewustzijn leeft. Schrik dat er ooit iets met haar zou gebeuren.”

De dag van vandaag hoor je heel vaak verhalen rond kinderen die je liever niet zou horen en Christoff heeft het vaak moeilijk om die verhalen los te laten.

“Ik mag er niet aan denken dat er ooit iets zou gebeuren met Lisa-Marie terwijl ze bij mij is. Dat zou ik niet overleven. Dus wat dat betreft, ben ik echt overbeschermend. Ik heb haar voortdurend in de gaten. Ook bij mij thuis. Stel je eens voor dat ze van de trap valt of zo. Oh neen!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen